Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Леш

Тип со ограничени умствено-социјални способности кој најчесто џаболебари по кафичи,често бара жртви да го честат кафе или софра,особа која им звони на другарите само кога има потреба од нив а ги избегнува кога тој им е потребен.мрзлив и бавен бара работа "да не ја најде",а ако се запосли фаќа кривини и најчесто не знае ни да ја работи. Најголемо достигнуче у живот му е 10000че фатено на спортска.

Абе го виде овој, некна го частев кафе сеа у општина се направи дека не ме познава и не ми заврши работа. -Ма батали го тој леш бре човече.

1

Случајни записи:

Кур да бричиш

Као на пример рецимо

Громови на душа