Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Џенем

1. Пекол на турски. 2 Многу далечно, неодредено и непосакувано место. Види Усвет и успич.

Кај е ХХ? Не знам, џенем фати!

7

Случајни записи:

Буљаш

Мочка

Кисла