Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Мочка

Алтернативен, струшки термин за мочла. Види: мокач

- Што ми се занесвит онаја море, види ја, мочка!

0

Случајни записи:

Калабастер

Бело

Нинанајнување