Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Прворождение

Кога некој те гледа за прв пат и му стануваш најдобар другар евер.

Леле брат прв пат те гледам ама најдобар другар си ми. Се гледаме утре.

0

Случајни записи:

Диско

Хохштаплер

Мекам