Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Клен

Вид на слатководна риба; Состојба на силна опиеност со алкохол или други опојни средства; Мрзлив човек

Синоќа шо кленој се напраивме; Види го седнал ко клен.

5

Случајни записи:

Попово маде

Шиба

Да не му е ... брат/татко/чичко тој што му е