Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Од умрен топол газ бара

Бара или очекува услуга кај некој за кого е најмалку е веројатно дека може да му ја даде.

А бе да не ти се најдува некој денар на заем? Ехе, од умрен топол газ бараш. Уште нема стасано социјалното.

6

Случајни записи:

Правен во г'з.

Ждимкање

Томас