Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Мајчето му го расплака

Кога било која непријатна или болна аклтивност врз дадена личност добива екстремни и брутални размери.

И колку го казнија? 100 евра? А бе какви 100 евра, сета роба му ја зедоа. Мајчето му го расплакаа.

4

Случајни записи:

Се ебавам со мајстори

Си цепа

Бекендаш