Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Си ебал векот

Не го/ја бива.

-Оваа новава мисица е многу добра.-А бе, си ебала векот од што е многу убава.

3

Случајни записи:

Миле

Ич кур да не ти чуе

Црпко