Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Тапа

Кога нешто (личност, настан и сл.) е лошо, здодевно, неинтересно.

Тапа е свиркава, ајде да си одиме.

4

Случајни записи:

Побратиме

Крлешка

Гомнојадец