Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Алабер

Кочански за “најверојатно“.

- Цицаше сега бебето, алабер нема после да јаде.- Ако е убаво времето, после ќе ојме надвор? Ако е убаво времето, алабер ќе ојме.

1

Случајни записи:

Фрфоса

Дреме као бува на кур

Ајкурка