Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Све у курац

На човек што му зоврело од се околу себе, моментален излив на бес. Сите и се околу себе ги прака онаму кај што нема никад да ги види... види и У КУРАЦ

Ма нек иде се у курац.

4

Случајни записи:

Онаквото

Мој, мој, преку мој

Фронтендаш