Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Бабуњосан

Потечен(а). Глагол. Отечен во лицето од спиење, пиење, болест. Деформирано лице и очи од горенавеените причини. Битолски.

Шо си бе ваков бабуњосан во лицето?

3

Случајни записи:

Натопорување

Бекендаш

Успич