Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Штивац

Кога некој исклучително брзо ќе избега од некое место или ситуација.

Коа го видоа, штивац да ги нема. Ајде, штивац (гитла)

1

Случајни записи:

Нишај врата зимај плата

Ќе рикаш к'о Магарица

Ситуација