Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Ќе си го прашам куров

Убедлива негација. Кога нешто не доаѓа во предвид да го направиш.

- Ај брат иди до продавница, жити сѐ. - Аа, ќе си го прашам куров.

7

Случајни записи:

Шлаач, шлаење

Слаѓана

Банкомат