Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Морално

Кога полуписмен човек мисли да ти каже „задолжително“

Неможе да несе присуствува на митинг кога ви велам дека мора те да дојди те значи дека присуството е морално.

50

Случајни записи:

Катаклинкер

Мустра / Чанта

Латвик