Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Г'злак

(1) Среќлија, к'сметлија, човек кој за влакно се извлекол од незгодна ситуација, повреда или несреќа.

Значи, каков 'гзлак си, секогаш тебе ти паѓаат полесни прашања. Каков 'гзлак, за влакно ќе го згазеше кола.

6

Случајни записи:

Мамти ли а палиш?

Кај што не свети сонцето

Реално