Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Шемаџија

Дел од „шемата“ (фраер, познат лик, некој кој е дел од ноќниот или забавниот живот). (Исто така архаично)

-Еј, каков шемаџија си станал, да си ебеш векот!

5

Случајни записи:

Пичка под кошуља

Десоросоизација

Вадење од шарки