Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Крлешка

Исто како и скопското љуљашка, битолски.

Не слезе детето од крлешка, цел ден се крла.

0

Случајни записи:

Мрење

Од умрен топол газ бара

Радио Милева