Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Мрчење

Да кажеш дека некој досадува и зборува бидејќи не му е ништо погодено, скопски.

Доста ми мрчиш,само да се мрчело за се...Што сакам ќе правам!

2

Случајни записи:

Тони, ме боли

Зихер

Хорхе