Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Мa

Скопски назив за женска особа,обраќање, исто како и селското МОРИ.

Шу ти е МА? Ти нормална ли си МА?

3

Случајни записи:

Фсдфасдас

Лаком г'з трагедија

Татаркур