Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Ломотење

Синоним на дрдорење, зборување глупости

Доста ми ломотиш, ме замараш

0

Случајни записи:

Ќе си го пратам

Милко

Кур и пичка се ебат у г'з