Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Синкир

1.ИСто што и "како демек" 2.Опишува дека како и да е, ќе се случи работата, сигурност дека ќе се случи. 3. Го потврдува обратното од реченицата после него.

Синкир нема да те земи...Синкир светот нема да постои ако ти не одиш.Синкир ти поарен си! Не си!

3

Случајни записи:

Попско дете на задушница

Забушант

Свашта