Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Бекендаш

Вид збор: Именка, машки род. Toj што го програмира серверскиот дел на еден веб систем. Употреба: Информатика

Пример: Види го сајтов, изглеа „Бекендаш“ го дизајнирал...

2

Случајни записи:

Куров ми Ленче

Мастраф

Да не му е ... брат/татко/чичко тој што му е