Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Фронтендаш

Вид збор: Именка, машки род. Toj што го програмира презентацискиот дел на една апликација. Употреба: Информатика

Види ја базава, изглеа „Фронтендаш“ ја дизајнирал...

1

Случајни записи:

Кур и пичка се ебат у г'з

Е, јеби га

Демагогија