Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Драмосер

Личност која прави драма од сосем небитни ситуации или во сосем несоодветни ситуации.

Ти си циничен и бездушен драмосер.

2

Случајни записи:

Она онде

Да не му е ... брат/татко/чичко тој што му е

Ме фурат позитива