Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Гомнојадец

Навредлив израз за некого што збори глупости.

Тој новинарите ги нарече гомнојадци, што предизвика вистинска лавина од реакции и полемики.

3

Случајни записи:

Грофта

Шлајка

Токмак