Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Разбаждарување

Фалење од страна на таксист како изебал некоја што немала пари да му плати

Колега, вчера една немаше да ми плати, па ја фатив у една темница, ја разбаждарив

6

Случајни записи:

Да га ебу

Чеша ја кикиритката (штипски)

Водици