Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Глупи сте

Јасни сте до бескрај

Кога некој е незаменлив со некого во глупоста

0

Случајни записи:

Шанкуре

Кур се тресе, пичка се таласа

Не биди Јоше!