Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Спичка(в)

Потрошив, фрлив во ветар, слично на „прокурцав“

Еј, слушна ли за Дејан, спичкал 1.000 евра за срање кола?

4

Случајни записи:

Џенем

Тури му пепел

Ошурување