Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Прокурца(в)

Потроши(в), слично со „спичка(в)“, залудно фрлени/потрошени пари, може да значи и промашена шанса за нешто добро

Типот ја прокурца шансата со добра риба, сега си го драпа курот.

6

Случајни записи:

Гомнојадец

Да го исцедам лимоно

Мој, мој, преку мој