Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Кај што се ебаваат желките

Битолски за некаде далеку. Синоним за уџум, пичкуш, вукојебина, припиздина...

1

Случајни записи:

Лаком г'з трагедија

Кој кур ти е?

Го лапна небањат