Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Кој кур ти е?

Фраза којашто се користи со значење „Што ти е“.

Кој кур ти е денес бе?

3

Случајни записи:

Ситуација

Мој, мој, преку мој

Бооооо