Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Да ти умре мајка у пичка!

Спојка од „Да ти умре мајка“ и „Да ја ебам мајкати у пичка“.

1

Случајни записи:

Кој кур ти е?

Апаш

Трансгресивец