Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Дрн-дрн јарина

Стар израз за нешто бесмислено како тропање по јарина (многу меко крзно од младо јаре). Често погрешно изговарано "дрн-дрн јариња", сметајќи дека станува збор за множинска форма од јаре.

8

Случајни записи:

Зимбиљ

Лабаво

Соросоид