Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Триста чуда

Најчесто се користи во значење на „сè и сешто“ при набројување.

Книги, плочи, кожи, фустани, накити, триста чуда.

2

Случајни записи:

Чукнување

Теслачење

Да да, се сеќавам