Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Експертутка

Погрден назив за намножените стручњаци по сè и сешто во текот на последниве години. Зборот претставува спој од „експерт“ и „проститутка“.

Експертутката Каракамишева ги запали социјалните мрежи со нејзиното најново провидение: Младите од Македонија не заминуваaт од финансиски причини туку по љубов

5

Случајни записи:

Точак

Ждимкање

Слбица