Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Ропак

Наметлив, нападен и често грд сељак, простак, глупак, живар или сѐ во едно

Не одам таму, полно е ропаци

9

Случајни записи:

Позер

Стерео

Од големото добро утро