Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Ничкум

Паднат, свртен наопаку, спружен да кежи со лицето кон земјата

Пајнцата падна ничкум на земја.Се сврте ничкум.Сè ничкум преврти (испомеша) кога го бараше паричникот.

1

Случајни записи:

Леле педер топ

Маќидоња

Ти го крсти оно прди