Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Точак

Србизам за велосипед и преносно значење за глупчо/тапчо

- Возам точак секој ден - Глуп си ко точак

0

Случајни записи:

Мавање четка

Не биди Јоше!

Курци палци