Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Вочкице

Со овој термин се објаснува посета на казино (игра на апарати) најчесто ради забава , ретко ради пари.

Вочкице су ми живот упропастиле

3

Случајни записи:

Максимално нормално

Цепидлачење

Пцора