Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Мртов си

Кога на некој му навестуваш дека ќе го скршиш од ќотек

*Ти јаде гомна*Ти на него: Е сеа брат мртов си

1

Случајни записи:

Курава (Кураба)

Ќе си глеаме филмче

Да ми го бричиш со џамче