Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Дроп

битолски збор кој се користи да се потенцира (големо) количеството на алкохол испиено

бо еј брат вчера дроп се напрајвме!

2

Случајни записи:

Кур ми е, двор ми е

Кур се тресе у ладна вода

Пајпа