Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Макало

Ко ќе се испијаниш и незнајш кај тераш (битолски)

-вечер се прајме макало.-во петокот макало се напрајвме

3

Случајни записи:

Курајбер

Бричикур Цветан

Не биди најлуд, луд