Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Кифла

Кога некој е мек како скоро испечена кифла.

Колку си мека, како кифла! Или не ме воздбудуваш, мек ти е како кифла.

3

Случајни записи:

Алување

Ж

Бетон