Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Копиљ

1. Мало дете. 2. Некој што те нервира (слично со копиле).

1. Бегај бе копиљ! Ти ќе пушиш цигари.2. Копиљ ниеден, само ако ти дојдам!

1

Случајни записи:

Oпaрaк

Кур да бричиш

Недод'гав