Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Друже

Не толку блиска личност која не можеш да ја ословиш со "пеер", "брат" или по име, зошто најчесто не си се потрудил да го дознаеш и исперцепираш.

Само право, друже!

5

Случајни записи:

Од умрен топол газ бара

Ќе рикаш к'о Магарица

Кокош