Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Зановета

Кога некој објаснува нешто и забегува, со цел да те убеди во нешто што не веруваш. Синоними: паламуди, соли памет

-Пер значи слушај ај размисли логично...-Брат ај не зановетај многу!

0

Случајни записи:

Напнува

Ќулафка

Тапа