Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Изронета во сурато

Припадничка на понежниот пол со исклучително непријатно лице. Најчесто поради екстезивна употреба на дрога и алкохол. Фраза која ја употребува помладата популација во Битола.

-Кај гледаш во неа море, не ја гледаш изронета во сурато е.-Да, ама види шо дуп држи.

2

Случајни записи:

Куропушач

Колешка

Си ги зеде дрвата