Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Зихер

Изразување чувство на голема сигурност дека нешто е навистина точно

Бо брат, ја каква е! - Остај ја зихер има дечко.

0

Случајни записи:

Мувла

Сињак

(У)цвика, Цвикање