Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

...ко кур

Може да следува после речиси секоја реченица, кога сакаш да потенцираш или преовеличиш нешто.

Боли ко кур! Ладно е ко кур! Глуп си ко кур!

2

Случајни записи:

Да ти умре мајка у пичка!

Водици

Ѓонија